Werkvelden

Kunst & cultuur

Kunst en cultuur is zoveel meer dan alleen franje. Het is een innovatieve en creatieve manier om naar sociaal-maatschappelijke probleemstellingen te kijken. Het is een manier om mensen te verbinden en sociale cohesie te versterken. Het is een belangrijk onderdeel van een vitale en sociale krachtige samenleving. Kunst en cultuur geeft identiteit aan Nederland en geeft vorm aan de manier hoe we met elkaar omgaan.

Kunst & cultuur laat ons dromen, het laat ons het verleden zien en geeft handvatten om je in een ander te verplaatsen. Het creëert acceptatie, begrip en respect.

Kunst & cultuur is het belangrijkste werkveld van We Involve. Het zit ons bloed en laat ons hart sneller kloppen. We bedenken en begeleiden projecten in dit werkveld. Of het nu gaat om community art of trajecten waarbij kunst en cultuur worden ingezet als manier om mensen zichzelf terug te laten vinden. We kennen de weg naar de fondsen en we snappen dat de creatieve geest die weg vaak lastig vindt. Daar kunnen wij bij helpen.

Met ons Wijkimpulsprogramma: ‘Cultuur in de wijk verbindt‘ geven we vorm aan het inzetten van kunst & cultuur om de maatschappij een beetje mooier te maken. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Benieuwd naar wat We Involve voor uw organisatie kan betekenen?

Get Involved

Uw persoonlijke InVolve Plus omgeving