Organisaties

Organisaties (bedrijven) maken een belangrijk onderdeel uit van de lokale economie. Vaak is er de wil om iets terug doen voor de inwoners van de plek van waaruit ze opereren, maar wordt het lastig ervaren dit om te zetten naar een daadwerkelijke stap.

SROI

We Involve helpt bij het opzetten en realiseren van maatschappelijke projecten en onderbouwt het resultaat met cijfers. We geven een vorm aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en koppelen organisaties aan lokale initiatieven. Social Return On Investment (SROI) is een methodiek voor het meten van de (extra) sociale en maatschappelijke waarde voortvloeiend uit een investering. Als het goed wordt uitgevoerd is SROI een mooie manier om de leefbaarheid te bevorderen. We Involve helpt in dit type trajecten. 

Fondsbeheer

Er zijn bedrijven of organisaties die een eigen fonds hebben waarmee ze maatschappelijke projecten steunen. Het beheer van een dergelijk fonds vraagt veel tijd, energie en kennis. We Involve kan als fondsbeheerder projecten op de kaart zetten. We zijn de schakel in de lokale economie tussen het bedrijfsleven, de wijken en organisaties als gemeenten en woningcorporaties.
Bent u benieuwd wat We Involve voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op en we komen vrijblijvend bij u langs.

Neem contact op

De We Involve methode maakt het mogelijk beter inzicht te krijgen in wat er écht speelt bij uw doelgroepen. Door metingen uit te voeren gedurende het traject krijgt u grip op alle facetten van een project en kunt u sturen op doelstellingen.

Get Involved

Uw persoonlijke InVolve Plus omgeving