De brug tussen fondsen en ideëen

In Nederland is er veel fondsengeld of funding beschikbaar voor het realiseren van mooie initiatieven. Deze fondsen maken bestendiging en innovatie op alle vlakken mogelijk. We Involve is de brug tussen de criteria rondom fondsen en de aanvragers.

Binnen de werkvelden die We Involve bedient, zijn veel fondsen beschikbaar om dingen mogelijk te maken. De toekenning door een fonds is nog niet zo gemakkelijk omdat er strenge eisen aan verbonden zijn. Het geld uit een fonds moet zo goed mogelijk ingezet worden. Het duidelijk omschrijven en indienen van een aanvraag is een grote klus omdat er een hoop regels en ristricties aan verbonden zijn. We Involve kan helpen bij het indienen van een aanvraag en het plan breder wegzetten zodat het meer kans van slagen heeft. Neem contact op om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Ook door fondsen zelf kan We Involve ingezet worden. Sommige aanvragen zijn in de kern goed, maar komen er toch niet door, omdat er nog puzzelstukjes ontbreken. Dan kan We Involve helpen zodat het fonds zelf een goed gevoel heeft over een aanvraag die uiteindelijk toch gesteund kon worden. Hierbij neemt We Involve een deel van het traject over en ontsluit de aanvraag aan alle kanten tot een mooi en kloppend geheel. Dit neemt werk uit handen van de fondsen zodat zij meer focus kunnen leggen op nieuwe aanvragen.

Neem contact op

De We Involve methode maakt het mogelijk beter inzicht te krijgen in wat er écht speelt bij uw doelgroepen. Door metingen uit te voeren gedurende het traject krijgt u grip op alle facetten van een project en kunt u sturen op doelstellingen.

Get Involved

Uw persoonlijke InVolve Plus omgeving