Ontdek de wereld om je heen.

‘LucyWalks’ is een sociale wandel app waarmee je op een luchtige én sportieve manier kijkt naar de wereld op je heen. Je kan zelf wandelroutes maken en je kan gemaakte routes wandelen.
Je scharrelt rond en verzamelt alles wat je nodig hebt om deel uit te maken van je eigen leefomgeving. De eerste routes die gemaakt gaan worden zijn de routes die vallen onder de naam Culture Gó. 

Door te wandelen heb je de tijd om beter te kijken, te denken en te praten (als je samen met iemand gaat). Het is een manier om aandacht te krijgen voor je eigen omgeving en de lokale economie. Je loopt langs restaurants, winkels en verenigingen. We gaan mensen triggeren om meer aandacht te hebben voor de lokale gemeenschap. Het grotere doel is dat de bewustwording op de eigen leefomgeving en het aanbieden van informatie en leuke kortingen ten goede komen aan de lokale economie. Elke euro die uitgegeven wordt in de eigen buurt is goed voor de leefbaarheid. En één van de manieren om geld in de lokale economie te houden is het geven van korting. Een andere manier is werken met lokale munten zoals SamenDoen. SamenDoen kan eigen routes gaan hangen in LucyWalks en daar een eigen waardering aan hangen. De SamenDoen munt bijvoorbeeld. In dat geval wandel je voor SamenDoen punten.

Lucy Walk is een real-live augmented spelletje waarbij je digitale spulletjes verzameld door een route in de buitenlucht te wandelen. Je kan je gevonden spullen ruilen met andere wandelaars en je kan ze inruilen tegen korting bij winkels en instanties in de buurt.

Neem contact op

De We Involve methode maakt het mogelijk beter inzicht te krijgen in wat er écht speelt bij uw doelgroepen. Door metingen uit te voeren gedurende het traject krijgt u grip op alle facetten van een project en kunt u sturen op doelstellingen.

Get Involved

Uw persoonlijke InVolve Plus omgeving