SamenDoen een uniek sociaal spaarsysteem

SamenDoen staat voor een bloeiende gemeenchap met actieve inwoners, een gezond verenigingsleven en florerende ondernemers. Onze missie is buurten te versterken door mensen meer te betrekken bij verenigingen, de lokale middenstand en organisaties met een belangrijke sociale functie zoals scholen, woningbouwverenigingen, gemeentes en zorg- en welzijnsinstellingen. En dit op een leuke en laagdrempelige manier. Samen doen maakt het verschil!!

Sparen en verzilveren bij winkeliers

Door aankopen te doen in je eigen buurt, spaar je punten en steun je lokale winkeliers. Bij elke aankoop ontvang je punten. Hoeveel? Meestal een percentage van het aankoopbedrag, maar dat verschilt per winkelier. Via een persoonlijke pas worden de punten bijgeschreven op je puntenrekening. Deze punten kun je later verzilveren voor korting bij alle deelnemende winkeliers. Punten die je spaart bij de bakker, kun je dus verzilveren voor korting bij de slager. Elk punt is daarbij €0,01 waard. Bij winkeliers spaar en verzilver je punten middels je SamenDoen-spaarpas.

WijkImpuls 'SamenDoen'

SamenDoen wordt door steeds meer woningcorporaties en gemeenten gezien als een mooi middel om de de lokale economie aan te jagen en mensen te waarderen voor lokale betrokkenheid. Bent u benieuwd wat de impact van SamenDoen in uw wijken kan zijn, kijk even naar ons programma WijkImpuls SamenDoen.

Neem contact op

De We Involve methode maakt het mogelijk beter inzicht te krijgen in wat er écht speelt bij uw doelgroepen. Door metingen uit te voeren gedurende het traject krijgt u grip op alle facetten van een project en kunt u sturen op doelstellingen.

Get Involved

Uw persoonlijke InVolve Plus omgeving