Over ons

‘We Involve’ verbindt mensen en organisaties die samenkomen op het kruispunt van maatschappelijke uitdagingen en verandervraagstukken.

‘We Involve’ is een adviesbureau voor het begeleiden van initiatieven met een maatschappelijk karakter, maar We Involve is ook een creatief bureau in het bedenken van sociaal innovatieve projecten en producten. De thema’s waarin we werken zijn onder andere: duurzaamheid, energietransitie, geestelijke gezondheid, eenzaamheid, sociale ongelijkheid, lokale economiën en culturele verschillen.

Al onze projecten hebben een co-creatieve insteek. Maatschappelijke uitdagingen moeten vanuit verschillende standpunten worden belicht. Onze oplossingen zijn een multidisiplinaire mix van meningen en visies. We gebruiken een visuele aanpak om processen te verduidelijken. We zetten social design in om verrassende nieuwe inzichten te krijgen.

We werken voor woningcorporaties, gemeenten en (sociaal geêngadeerde) bedrijven en organisaties. We maken complexe verandervraagstukken een stukje eenvoudiger en zorgen voor een goede verantwoording. We meten effecten met onze Projectscan en analyseren data tot een overzichtelijk advies.

We leveren maatwerkoplossingen in leefbaarheidsprojecten, maar hebben ook een serie Wijkimpuls programma’s die direct ingezet kunnen worden. Bent u benieuwd wat We Involve voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op.

Neem contact op

De We Involve Projectscan geeft grip op uitgaven in leefbaarheidsprojecten. Door metingen uit te voeren gedurende het traject krijgt u inzicht in alle facetten van een project en kunt u sturen op doelstellingen.

Get Involved

Uw persoonlijke InVolve Plus omgeving