Wat kost het?

InVolve Plus is een methode met verschillende componenten. Het kan zijn dat we advies geven. Maar naast advies hebben we software ontwikkelt ter ondersteuning van uw vragen in het leefbaarheidsdomein.

Een voorbeeld van een van onze tools is de InVolve Plus Scan. De InVolve Plus scan geeft inzicht, inspiratie en handvatten voor het inzetten op projecten in het kader van leefbaarheid. De resultaten geven een goed inzicht in de verhouding tussen geld, tijd en inzet van mensen. U bepaalt met een nulmeeting vooraf de verwachting en meet naderhand het resultaat. De resultaten kunt u meenemen naar andere onderdelen binnen uw organisatie omdat het veel vertelt over uw doelgroep.

Pakketten

Veel van onze werkzaamheden zijn op basis van adviesuren. Hiervoor geldt ons uurtarief van €120,-. Toch hebben we een paar pakketten die u een start kunnen geven in onze methodiek, of een jaar lang full service ondersteuning kunnen bieden. Om u een beter inzicht te geven in de mogelijkheden hebben we drie paketten.

Inspiratiesessie

2.350
  • Aan de hand van een paar voorbeeldprojecten nemen we u een dagdeel mee in de mogelijkheden die er zijn op het gebied van leefbaarheid. De rode draad in deze sessie is het voorbeeldproject “Hotel la Pucelle’ omdat hierin alle facetten van een leefbaarheidsproject samen komen. Aan het eind van de sessie ontvangt u het boekje ‘ cijfers en feiten van Hotel la Pucelle’ waarin alle stappen duidelijk zijn uitgelegd en onderbouwd.

Workshop

4.200
  • We beginnen de dag met een stuk inspiratie zoals in pakket 1, waarbij we een aantal voorbeeldprojecten laten zien. In het tweede deel dagen we u uit om zelf eens een project te verzinnen. Op een leuke manier nemen we u mee in de beleving van uw doelgroep. We kijken naar de haalbaarheid en laten met onze scan zien wat de toegevoegde waarde van u voorbeeldproject zou kunnen zijn. We leggen de InVolve Plus Methode uit

Get InVolved

8.450
  • U krijgt de toegang tot de Mijn InVolve Plus omgeving. U kunt gebruik maken van de tools en informatie die we beschikbaar stellen. U krijgt hier de inspiratiesessie en de workshop bij als introductie van de InVolve Plus Methode en tools.

Neem contact op

De InVolve Plus methode maakt het mogelijk beter inzicht te krijgen in wat er écht speelt bij uw doelgroepen. Door metingen uit te voeren gedurende het traject krijgt u grip op alle facetten van een project en kunt u sturen op doelstellingen.

Get Involved

Uw persoonlijke InVolve Plus omgeving